Real kom till gamlestadsvallen med ett gott självförtroende efter storsegern senast mot Roma. Kanske var det därför man spelade lite nonchalant och lät Götaholm till slut ta hem en riktig promenadseger?IMG-20150515-WA0020~2

Lillbrask Jonte Kalle Joel
Jagge Gurra Brask Andres
Mojje Pascal

Bänk: Janerik, Timmie, Pohl, Jerry

Real var laget som öppnade starkast och spelade stundtals ut Götaholm i matchens inledning. Man var oerhört nära 1-0 efter bara 5 minuter när Marcus blev frispelad efter en fin sekvens av Pascal och Jagge, men en halvmeter från mållinjen på något sätt lyckas fösa bollen rätt i famnen på Götaholms målvakt. Mål där och vi hade kanske kunnat få en helt annan matchbild.

Real fortsätter spela och skapa en del, men ju längre in halvleken lider ju mer kommer Götaholm in i matchen. De flesta av Götaholms chanser kommer dock efter individuella misstag från vår sida, men första målet kommer efter att Götaholms Abdi Bashir i bra läge och ska spela bollen snett inåt bakåt men den touchar Joels arm och domaren blåser straff. Det såg ut ungefär såhär: https://www.youtube.com/watch?v=nLdOAo4CbF8

Götaholms Nemanja Savovic kliver självsäkert fram och dunkar in den i Juniors vänstra hörn.

Efter 1-0 blir vi lite stirriga och misstagen blir fler och ännu mer ödesdigra. 2-0 och 3-0 kommer båda efter dåliga passningar i försvaret.

3-0 i halvtid speglar inte riktigt matchbilden, men gör man sådana bjudningar som vi gör så kan man inte räkna med annat tyvärr.

I andra halvlek kommer en reducering när Jonathan Pohl läckert spelar fram Pascal som rullar in bollen via stolpen. Här kan man tro att Real ska vakna till liv, men istället är det Götaholm som höjer tempot ytterligare lite och gör 4-1.

I några sista försök till forcering från Real så lämnar man försvaret och Junior lite väl ensamma och istället för att fixa till siffrorna så får Götaholm göra både 5-1 och 6-1 i matchens slutskede.

Tråkigt resultat i en match där vi stundtals spelade riktigt bra. Vi tar med oss det bra till nästa veckas drabbning (som också är på gräs!!), mot Lövet/Johanneberg.