Bergsjö IF – Real Maskin BK 1-6

Målskyttar: Johan Larsson 2, Johan Magnusson, Jacob Karlsson Casimiro, Sebastian Engström, Tim Pukari

Assist: Johan Larsson 2, Fredrik Vanhanen, Joel Elfving, Ilmar Keyo

Det är ett nytt Real som kommer till match denna lördagseftermiddag. Efter att ha fått spela de två senaste matcherna utan avbytare så har Coach och Nando fått ihop en 14 man stark trupp till derbyt.

Vi startar med följande lag:

Bänk: Ilmar, Andres, Sebbe

Första halvleken böljar lite fram och tillbaka men det är Real som tar ledningen på hörna där Farsan kommer högst och knoppar in 1-0. Ett rättvist resultat som står sig till halvlekspausen.

I andra halvlek rivstartar Real och det dröjer bara två minuter innan Jagge utökar till 2-0. Efter detta är det egentligen bara ett lag på banan. Målen trillar in allt eftersom Bergsjön trycker upp laget mer och mer och enorma ytor lämnas på deras planhalva. Real spelar ett stabilt försvarsspel och det blir egentligen bara farligt på slutet när Bergsjön får en straff som går över samt deras mål som kommer i matchens absoluta slutskede.

En riktigt rolig match där alla gör sitt jobb och vi krigar för varandra på klassiskt Realmanér!

Dagens 3,2,1

3p – Sebastian Engström. Sebbe får hoppa in redan i den första halvleken och gör en helt magisk insats i sin seriedebut för Maskinen. Bergsjöns försvar lär drömma mardrömmar om honom i veckor framöver. Kröner den fina insatsen med ett mål dessutom.

2p – Johan ”Hjälmen” Larsson. 2 mål och 2 ass är svårt att blunda för. Johan står rätt hela tiden och utan att krångla till det fördelar han bollarna fint från sin nummer 10-roll.

1p – Hela försvaret. Med Mange och Niklas som mittbacksgeneraler är dagens försvar omutbart och Bergsjö IF tillåts knappt komma till en enda farlighet under hela matchen.

En riktigt kul match helt enkelt! Alla mål och höjdpunkter går att se i spelaren här nedanför. Match igen redan på onsdag när Partille kommer på besök till gräspremiären. GPTV kommer vara på plats och sända matchen live. Vi ses där!

Nu på fredag har vi många spelare borta vilket innebär att en hel del nya och provspelare kommer få chansen att visa upp sig.

Bergsjö IF har redan spelat fyra matcher i år men väntar fortfarande på första poängen. Man har förlorat i träningsmatcher mot Angered/MBIK och Vardar Makedonija, samt att man fick respass från Östra cupen efter förluster mot både Kode och Utbynäs.

Så vi kan ju räkna med att det kommer vara ett taggat Bergsjö IF som kommer komma till match på fredag. Det gäller att vi är minst lika taggade samtidigt som vi ju måste ha med oss att detta är våran första träningsmatch samt att vi har nästan en hel startelva borta. Men vi hoppas såklart kunna bjuda på en bra och underhållande match.

Kom och titta på Bergsjövallen imorgon fredag kl 18:30!

Nedan har ni bilder från förra årets vårmatch

Seger med 6-1! #andreseffekten

Ett inlägg delat av Real Maskin BK (@realmaskinbk)