Viktig trio förlänger

Ytterligare tre viktiga kuggar valde denna blåsiga måndagsförmiddag att förlänga med Maskinen, vi pratar förstås om tränarduon Klaus/Junior samt Erik Svensson. Klaus och Junior som hade delat huvudtränaruppdrag förra säsongen gjorde ett strålande jobb och fick kröna sin första säsong med uppflyttning till div 6. Erik drabbades tyvärr av en del skador förra säsongen men gjorde riktigt bra insatser under dom matcher han var med. Han var en av få spelare som inte förlorade en enda match under förra säsongen (Junior var faktiskt också en av dom), och stod dessutom för två mål och ett ass (och vårt enda röda kort 2019). Bra snitt både poängmässigt och kortmässigt alltså.

Sportchef Tommy Moholi berättade att arbetet med att förlänga med dessa tre gubbar pågått en längre tid men att man nu äntligen kommit i land. ”Det fanns intresse från en del andra klubbar, men samtliga tre har varit tydliga redan från början att dom vill vara kvar i Real”

Truppen i sin helhet hittar ni här nedan, och som ni ser börjar det fyllas upp. Vi räknar med att spika truppen under de kommande veckorna innan vi börjar med träningsmatcherna.

1- Mattias Kitterfeldt
2-
3- Jonas Pettersson
4- Kalle Jarnebrink
5- Tobias Widberg
6- Joel Elfving
7- Jacob Casimiro
8- Sebastian Engström
9- Tobias Olovsson
10- Johan Magnusson
11- Lukas Wallmander
12- Anton Malm
13- Joakim Larsson
14- Oguz Demir
15-
16-
17-
18- Erik Svensson
19-
20- Anders Iversen
21-
22- Andres Monar
23- Klaus Jonsson
32- Sebastian Kongo Oscarsson
55- Fredrik Wiklund