Årets andra nyförvärv klart!

Efter ett par veckor av hårda förhandlingar har vi äntligen lyckats knyta till oss den spelskicklige mittbacken Riccardo Attanasio. Riccardo har tränat med Maskinen sedan december och har imponerat stort på tränartrojkan under dessa månader.

Sportchef Tommy Moholi beskriver Riccardo som en stenhård försvarare som alltid ger 100% och inte viker sig för någon. Lite som Giorgio Chiellini.

”Att vi rodde i hamn med denna värvningen gör att vi är helt nöjda på försvarsfronten och känner att försvaret är komplett inför 2018” menar Coach Anders Bengtsson när vi ringer upp honom efter kvällens träning. (Truppen just nu hittar du längst ner i artikeln).

Riccardo är 26 år gammal och kommer senast från spel i BK St. Jakob här i Göteborg. Han har förutom detta tidigare meriter från Italien där han bland annat representerat Salerno, Napoli och Fiorentina.

Riccardo själv låter hälsa att han är mycket glad att han skrivit på för Maskinen. ”Det är en ära att få representera en sådan härlig klubb med fina anor. Jag hoppas kunna bidra med många goa tacklingar i år, och kanske en balja eller två!”

Vi hälsar Riccardo varmt välkommen till Realfamiljen!

Truppen i sin helhet just nu:

1. Mattias Kitterfeldt
2. Jerry Bergstedt
3. Fredrik Vanhanen
4. Kalle Jarnebrink
5. Niklas Backlund
6. Joel Elfving
7. Jacob De Ruíz Casimiro
8. Johan Magnusson
9. Johan Larsson
10. Lukas Wallmander
11. Daniel Andersson
12.
13. Joakim Larsson
14. Oguz Demir
15. Tobias Widberg
16. Ahmed Gouda
17. Riccardo Attanasio
18.
19. Jimmi Brask (utlånad)
20.
21.
22. Andres Monar
23. Jonathan Karlsson
24.
55. Robin Svensson
91. Magnus Wästlund