Årets första match

Då var det äntligen dags! Nu börjar säsongen på riktigt.

Real Maskin har tränat på bra under försäsongen och det känns som nivån på både fysik, konditionen och passningsspelet har höjt sig en hel del sedan slutet av förra säsongen. Det känns med andra ord som vi är väl förberedda att gå in i Östra cupen.

För motståndet står Utbynäs SK

Skärmavbild 2015-02-20 kl. 12.51.20

 

Utbynäs slutade förra säsongen på plats 5 i division 5A. De återfinns därför även denna säsong i samma division. Utbynäs har spelat en match under försäsongen. De mötte då Björndammen som bekant spelar i divison 6A med oss. Matchen var enligt uppgifter tät och jämn. Utbynäs kunde dock till sist stå som segrare med resultatet 3-2. Enligt Utbynäs hemsida så var det framför allt i andra halvlek som de spelade lite bättre men det var i första halvlek man gjorde två mål.

Att Real Maskin nu går in mot Utbynäs i Östra cupen ska bli spännande. Matcherna i Namnlöst-2Östra cupen är 2 x 30 minuter och vi får se vilket av lagen som kan dra fördel av detta.

Real Maskin kommer enligt källor djupt inne i klubben att testa en del nya killar i matchen mot Utbynäs. Det kommer att bli intressant att se vad dessa nyförvärv kan åstadkomma när det verkligen gäller.

Det ska bli otroligt roligt att äntligen dra igång och vi hoppas på storpublik trotts att TV-rättigheterna gjort att matchen fått en udda starttid.

Real Maskin BK – Utbynäs SK
Lördag 21/2 09:00
Kviberg 5