Årets första nyförvärv!

Försäsongen har startat och jobbet att spika truppen är i full gång. Årets första nyförvärv är 30-årige anfallaren Christofer ”Crille” Karlsson. Vi träffade Christofer för en pratstund efter tisdagens träning.

Välkommen till Kortedalas stolthet Crille! Kan du inte berätta lite om dig själv?

Tack så mycket! Som barn spelade jag både i Kortedala IF och Götaholm men vid 13 års ålder gick jag till IFK Göteborg. Spelade där tills jag var 16, efter det gick jag tillbaka till Kortedala IF och tog en plats i A-laget. Spelade där fram tills jag var 19, sen tog jag ett litet uppehåll från fotbollen ett par år innan jag kom tillbaka och spelade med Göta BK i div 4, vilket även är min senaste klubbadress.

Jobbar som målare på Partille Måleri AB och förutom fotbollen så har jag ett stort intresse för gym. Familjen består av sambo och en hund.

Även sportchef Tommy Moholi var på plats i Gamlestadshallen och han beskriver Christofer såhär:

En kvick, teknisk spelare med bra blick för spelet. All around som kan användas i princip i samtliga offensiva positioner. Rutinerad också vilket såklart är en stor fördel. Sjukt glad att vi lyckades knyta till oss Christofer, tror han kommer bidra väldigt mycket till lagets framgångar 2019!

Vi säger återigen varmt välkommen till Realfamiljen och vi hoppas att du ska trivas här hos oss!