Årets första nyförvärv

Det börjar dra ihop sig inför säsongsstarten och årets första träningsmatch är bara en vecka bort. Då är det väl hög tid att vi börjar presentera några av de nyförvärv som tillkommit under vintern. Flera spelare har varit och provtränat de senaste veckorna och några har redan hunnit krita på för Maskinen.

Först ut: Ahmed Gouda, 23 år.

Ahmed kommer från Dubai men har de senaste åren spelat i MUST University’s fotbollslag i Egypten, där han studerat till telekommunikationsingenjör.

Ahmed är en snabb och teknisk vänsterback som även kan användas högre upp i banan vid behov. Ett rivhjärn som av många har jämförts med Jon Arranz, både till utseende och spelstil.

Såhär säger sportchef Tommy Moholi om Ahmed:

– Vi tror att Ahmed kommer kunna bidra med ytterligare en dimension till vårat spel och det märks att han trivs och har kommit in bra och anpassat sig till laget.

Ahmed säger själv att han tycker att Real har tagit emot honom otroligt bra och att det känns som vi är en enda stor familj. Han hoppas kunna bidra med mycket energi och fart på kanten och förhoppningsvis även täppa till bakåt.

Vi välkomnar Ahmed till Realfamiljen och önskar honom stort lycka till!

Ahmed Gouda efter seriesegern i Egypten förra säsongen