Årsmöte och årsfest 2017

Lördagen började i vanlig ordning med årsmöte, lite färre till antalet i år än föregående år. 12 man var vi totalt i år. Jagge ramlar in en halvtimma sen, också det i vanlig ordning. Till mötesordförande och sekreterare valdes Coach och Andres. I vanlig ordning.

När styrelsen gick igenom verksamhetsberättelsen kunde vi konstatera att det varit ett konstigt år, med extremt lite folk under våren men det har fyllts på med nya medlemmar i princip hela året. Detta bidrog till en lite sämre vår och en lite bättre höst 2017. Vi gick inför 2017 över till naturgräs, något vi varit väldigt nöjda med och vi kommer fortsätta med detta 2018.

Målsättningen inför året var att snitta 15 man på träningarna, minska varningarna samt etablera oss på den övre halvan. Det första lyckades vi med tack vare en bra höst med uppemot 20 man på träningarna. Tyvärr har vi inte lyckats minska varningarna och vi lyckades inte heller etablera oss på övre halvan tack vare den tunga våren. Så detta är mål vi kommer jobba vidare med. På spelarmötet den 8 januari kommer vi prata mer om detta.

Spelarmöte alltså den 8 januari kl 18:00 i klubbstugan. Viktigt att alla försöker komma på detta.

Förvaltningsberättelse och revisionsberättelse flöt på bra, vi har en god ekonomi trots att vi går lite minus i år. Vi har lagt mycket pengar på bl.a. att rusta upp stugan med ny tvättmaskin och diskmaskin, renovering av omklädningsrum, nya överdragströjor och t-shirts m.m. Det är vi mycket nöjda med. Styrelsen beviljades därmed ansvarsfrihet för det gångna året.

Styrelsen 2018 kommer se ut som följande:

Ordförande: Coach
Sekreterare: Andres
Kassör: Junior
Ledamot: Freddan
Ledamot: Oggan
Ledamot: Robin

Valberedning för kommande år är Lukas och Jerry.

Coach och Nando har till vår stora glädje båda tackat ja till att fortsätta träna oss även nästa säsong.

Under försäsongen kommer vi träna tisdagar och torsdagar kl 18:30 och vi har även i år valt att inte delta i Östra Cupen.

Real-galan

Efter årsmötet var det mingel medan fler och fler spelare och spelarfruar dök upp. Efter den utsökta middagen som Maritha fixat med hjälp av Frida, Mikaela, Mikaela och Sofia så var det dags för prisutdelning. Vinnarna har ni här nedan, några var väntade och andra var lite mer oväntade:

Årets hejaklack

Mikaela och Theo Kitterfeldt
Maskinen Ultras aka familjen Bergstedt
Dubravko Tepsic

Årets träningsflit

Ahmed Gouda
Jim Bergstedt
Joel Elfving

Årets poängkung(ar)

Andres Monar (1+9)
Lukas Wallmander (7+3)

Årets back

Niklas Backlund

Årets mittfältare

Joel Elfving

Årets anfallare

Lukas Wallmander

Årets K-V

Jacob de Ruíz

Årets prestation

Nando efter inhoppet mot Bergsjö IF

Årets mål

Joel Elfvings självmål mot Bergsjön SK

Årets spelare

Niklas Backlund

Årets Fuck Cancer

Oguz Demir

Årets nykomling

Niklas Backlund

Årets kexchoklad

Coach

Årets Realare

Andres Monar