Årsmöte + Realgala

I lördags var det äntligen dags! Efter ett välbesökt och ganska snabbt överstökat årsmöte tog den årliga Real-galan vid.

Välbesökt årsmöte

Många priser skulle delas ut och vi började som vanligt med årets hejaklack. Där gick priserna till Familjen Kitterfeldt, Familjen Josefsson, Rasmus Magnusson, Familjen Tepsic/Byrne/Hultgren och Kakan.

Årets träningsflit: Wiklund, Kongo, Jagge

Årets poängkung: Farsan

Inte så många assist, men 15 baljor talar sitt tydliga språk.

Årets målvakt: Wiklund

Han har stått i stort sett alla matcher i år och gjort det väldigt bra. Riktigt bra målvaktspel och alltid väldigt positiv och bra snack både på och utanför plan. Han är en stor anledning till att vi gick upp och lika bra som han är i målet är han som lagkamrat!

Årets back: Wibba

En tight kamp i ett otroligt försvar men det finns en gubbe som har varit helt outstanding i år. Bakåt är det få som kommer förbi och
och med en delad andraplats i skytteligan är det svårt att inte ge priset för årets back till vår egen Wibba!

Årets mittfältare: Jonas

När man går och vinner assistligan under sin debutsäsong, när man dessutom varit skadad 90% av tiden, då känns det ganska givet att man blir årets mittfältare…

Årets anfallare: Farsan

15 mål och en tredjeplats i skytteligan. Vill dock hävda att det var ett taktiskt genidrag att flytta upp Farsan i anfallet i år.

Årets spelare: Wibba

Han kom från ingenstans och gjorde en hyfsad helt ok säsong förra året. I år har han dock vuxit fram till en gigant och vår viktigaste spelare. Att han är snygg också gör ju inte saken sämre.

Årets prestation: SEB mot Angered

Denna killes insats i matchen mot Angered… WOW… Han slänger sig, räddar på mållinjen och nickrensar till och med en boll i egen ribba. Efter den matchen hade SEB varit självskriven mittback om han inte var så jävla bra på alla andra positioner också…

Årets mål: SEB, 3-0 mot Celtic i sista matchen

Det förlösande 3-0 målet mot Celtic i sista matchen var sinnessjukt snyggt OCH VIKTIGT!

Årets lejontämjare: PH-Tim

När man är med på tv och säger att man kan tämja en lejonhona, då förtjänar man ett eget pris på Realgalan…

Årets kastrull: Kongo

”När han kommer ner till bastun kl 01:30 på lägret (dyngrak) med en kasse med 40 öl till sig själv och vi ifrågasätter om han verkligen ska dricka alla dom själv svarar Jaa, vadådå?”

Vi har en ramsa som går ”Vi är vackrast vi är bäst, vi är dom som super mest”.

Men den här gubben är fan nånting utöver det vanliga… Vår egen Lasse Kongo har bevisat att han vet hur man blir full som en kastrull!

Årets ödla: Joel

Ja.

Årets svek: Lukas

För 30 silverpenningar förrådde han oss…

Årets nykomling: Anders IR

I år var det oerhört jämnt. Även gubbarna som kom under sommarn fick en del röster men till slut stod det mellan Anders IR och Jonas. Det stod länge oavgjort och vi väntade in dom sista rösterna och det blev till slut Jonas själv som avgjorde när han gav sin trepoängare till IR vilket gjorde att IR vann med 30 poäng mot Jonas 27. Tobbe och Ceder tog delad tredjeplats.

Årets kexchoklad: Jagge

”För all humor, alla smeknamn han hittar på, samt alla passande och opassande skämt”

”Årets gris/elål. Han tar dom varje gång. Allt tjöt, imitationer och humörsvängningar ger honom ytterligare en dimension”

”Sista matchen mot Celtic kommer Jagge fri från halva planen men lyckas på sedvanligt Jagge-manér krångla till det och ta så lång tidpå sig att backen hinner ikapp och det blir inte ens ett avslut mot mål. Som grädde på moset väljer Jagge sekvensen efter att signalera för byte då han antyder att han fått väldigt ont i låret…

Årets Realare: Wibba

”Hitmakare och försvarsjätte i ett. Gjorde viktiga mål också. Hög närvaro och lägstanivå”

”Bäst på plan. Skriver låtar. Hans farsa kollar på matcherna. Enkelt”

Wibba har vuxit ut och blivit en av Reals givna stöttepelare genom åren och trots många och jobbiga skador ger han aldrig upp och är gång efter annan den med störst vilja och hjärta på plan. Visar även att Real-hjärtat vuxit sig stort genom att skapa en av tidernas bästa låtar!

Tack för i år allihopa! Vi syns i sexan nästa år!