Åtta spelare förlänger

Igår valde ytterligare åtta spelare att förlänga med Real Maskin. Spelarna som valt att vara med på resan 2018 är Robin Svensson, Magnus Wästlund, Johan Larsson, Tobias Widberg, Joakim Larsson samt trotjänarna Fredrik Vanhanen, Jerry Bergstedt och Daniel Wandersson.

Sportchef Tommy Moholi och huvudtränare Anders Bengtsson är mycket nöjda över de senaste förlängningarna. ”Det är en fin blandning av lite nyare förmågor och gubbar som varit i klubben många år” menar Moholi. Coach ser det som att truppen för 2018 är näst intill klar nu: ”Vi är mycket väl förberedda inför säsongen, aldrig förr har vi kunnat spika truppen såhär tidigt på året. Nu kan vi lägga allt krut på att fokusera på att komma 110% förberedda till säsongsstart. Vi räknar med att de sista pusselbitarna faller på plats i veckan och då är truppen komplett.”

Det ser onekeligen spännande ut när vi lägger första träningsmånaden bakom oss och går in i februari. Träningsmatcherna står för dörren och kampen om startplatserna är stenhård. Dags att lägga i nästa växel. Nu kör vi!