Em-tipset 2021

Snart är det dags för EM och självklart kommer Real Maskin även i år tillhandahålla det bästa och roligaste tipset. Vår tips-guru Stefan Lagholm gör sig redo för ännu en sommar med grymma uppdateringar efter varje match. 

Vi hoppas givetvis att ni vill vara med även i år och på så vis stötta vår förening. Det kostar 100 kr och ni kan betala antingen till någon i föreningen eller via swish direkt till vår kassör Mattias Kitterfeldt, 0765 86 66 02. Du hittar tipset i PDF längst ner här på sidan.

Tipsen går antingen att skriva ut och fylla i för hand för den goa retro-känslan alternativt ladda ner och fylla i direkt på datorn. Skickas sedan in till real.maskin@gmail.com

PS. Glöm inte det kanske allra roligaste, internligorna! Ni fyller i en internliga med antingen jobbet, familjen eller kompisarna och kommer få separata uppdateringar efter varje omgång. Här kan ni såklart även ha med egna vinster om ni önskar. 

Har ni några frågor eller funderingar går det bra att kontakta någon av oss i styrelsen, Stefan eller någon annan i föreningen. 

Stort tack för ert stöd!