Fler som förlänger

Idag körde vi det första fys-passet med Liljenbring. Det var en rejäl genomkörare och en försäsong med sådana pass kommer garanterat generera flera gratispoäng sen när serien drar igång.

Vi kan även meddela att det är ett gäng spelare som valt att förlänga med Maskinen idag. Bland dessa märks bl.a. Ahmed Gouda, Joel Elfving, Jonathan Karlsson samt förra årets grand slam-vinnare på Realgalan Niklas Backlund. Dessa fyra spelade sammanlagt 80 matcher förra säsongen och var oerhört viktiga kuggar i lagbygget. Vi träffade en lyrisk sportchef Moholi efter dagens fyspass, som inte kunde lovorda dessa spelare nog efter att de skrivit på sina nya kontrakt med klubben. ”Att vi lyckades förlänga med dessa fyra gubbar kan vara skillnaden mellan en mittenplacering och en topp-placering i år” menade Moholi och log med hela ansiktet.

Truppen börjar kännas komplett nu och det är ett par spelare till som vi räknar med kommer förlänga inom kort. Vi återkommer med mer info om detta nästa vecka, samt även kanske ett nyförvärv eller två!