Från lördagens årsmöte

Vi hade ju inte bara årsfest och Realgala i lördags, det var även ett årsmöte innan där vi kom fram till en del saker. Här nedan kommer en kort sammanfattning av vad som sades.

Mötet öppnades och ca 15 Realare hade tagit sig till klubbstugan denna soliga lördagseftermiddag. När mötet avslutades var vi väl tre till tror jag. Joel vaknade vid 17 och missade således hela mötet.

Agendan, revisionsberättelse, förvaltningsberättelse gicks igenom och godkändes. Även ekonomi och budget gick snabbt och smärtfritt och styrelsen fick ansvarsfrihet för det gångna året (pjuuh).

Till styrelsen 2016 röstades följande septett in: Anders Bengtsson, Mattias Kitterfeldt, Tommy Moholi, Jonathan Karlsson, Andres Monar, Fredrik Vanhanen, Lukas Wallmander.

Till valberedning valdes Jimmi Brask och Jerry Bergstedt in i år igen.

Försäsongsträningen drar igång tisdagen den 12 januari, med ett föregående spelarmöte torsdagen den 7 januari. Vi kommer träna tisdagar, torsdagar och söndagar under försäsongen, med undantag när vi spelar träningsmatcher som vi kommer försöka förlägga på söndagar.

Under säsong finns två förslag på tränings- och matchdagar:

Förslag 1: Träning måndag och fredag, match onsdag (som förra året)
Förslag 2: Träning måndag och onsdag, match torsdag.

Fundera på dessa två förslag så kommer vi rösta på spelarmötet vilket ni föredrar.

Inomhusträning och eventuellt deltagande i inomhuscup under vintern sker utanför klubbens verksamhet. Andres kollar intresse på facebook och bokar in träningar om tillräckligt många är sugna.

Träningslägret blir i Vårgårda i år igen. Möjligtvis kan priset gå upp med någon hundring jämfört med förra året. Mer info kommer på spelarmötet.

Pay ´n´ play kvarstår. Vi kommer vara ännu hårdare i år. Hela medlemsavgiften ska vara betald till seriestarten.

Vi kommer byta hemmaplan till nästa säsong. Vi går tillbaka till Bergsjövallen där vi haft många storslagna år (och några inte så bra…)

Medlemsavgiften sänks i år till 1200 för ungdomar under 26 samt studenter. 1800 för gamlingar över 26. I medlemsavgiften kommer det i år att ingå nåt form av träningskit, men ingen overall då dom flesta har sedan förra säsongen.

Vi har blivit tillfrågade att arrangera futsal-DM den 20 december samt 16-17 januari. Tommy ska hälsa att vi gärna ställer upp. Hoppas många kan hjälpa till åtminstone nån av dagarna.

Info har gått ut till alla göteborgsklubbar om att dra igång nån verksamhet för ensamkommande flyktingbarn. Vi tror att detta skulle vara jättekul och en superbra grej för klubben. Jerry kan eventuellt tänka sig hålla i detta. Alla som är sugna på att hjälpa till är mer än välkomna. Vi i styrelsen kommer självklart hjälpa till så mycket vi bara kan.

Lördagen den 14 november arrangerar vi fotbollskväll med playoff-matchen Sverige – Danmark i klubbstugan. Alla hjälper till att bjuda in vänner och annat bös.

OBS! Sist men absolut inte minst: Det är nu under vintern som klubben har som mest utgifter så vår kassör låter hälsa att man mer än gärna får börja betala sin medlemsavgift för kommande år redan nu. Om man inte kan betala hela summan på en gång så går det jättebra att delbetala på en/två/tre månader. Hör av er till Junior vid några frågor. Jätteviktigt att alla spelare tar sitt ansvar och hjälper till så gott man bara kan!

Tack för i år, som varit ett kanonbra på alla plan. Nu ser vi fram emot nästa år och en förhoppningsvis ännu bättre säsong!

/Real Maskins styrelse 2015