Götaholm – Real Maskin 2-1

Dagens startelva #realmaskin #gbgfotboll #div6a

Ett inlägg delat av Real Maskin BK (@realmaskinbk)

Man brukar säga att motivation slår klass och idag var det verkligen så. Även om Real på pappret ställde upp med ett bra lag var det ingen som kom upp i någon som helst nivå idag. Då kunde Götaholm lätt ta tillvara på våra misstag och göra två ganska enkla mål i den första halvleken.

Matchens behållning var nog i alla fall Joel Ödlan Elfvings bicykleta-försök i matchens slutskede. Det såg ut ungefär såhär:

(Fast Joel missade bollen)

Det var en dålig match med två riktigt dåliga lag där Götaholm var snäppet mer taggade helt enkelt. Vi säger grattis till Götaholm som tack vare dagens resultat klarade sig kvar i sexan, samtidigt skickar vi räkningen för kalsongerna som Shahram Mansouri drog sönder i sina otaliga försök att få se något gött under matchen.

Såhär går det när man möter Götaholm och Sharam Mansouri #tredjebenet #kalsongdragning #sexuellatrakasserier

Ett inlägg delat av Real Maskin BK (@realmaskinbk)

Vi vill tacka alla spelare, ledare och fans som varit med oss under denna bergochdalbanesäsong. Nu blickar vi framåt mot säsongen 2018 och hoppas på ett jämnare år utan de djupa dalarna vi haft i år.

Men redan nästa vecka drar vi igång med inomhusträningarna. Varje fredag fram till januari kommer vi träna inomhus (futsal). Tiderna och hallarna varierar lite, mer info om detta kommer inom kort!

Såhär slutade div 6A 2017:
(Notera att vår förutspåelse om favorit i repris från Croatias sida slog in)