Göteborg City – Real Maskin 3-0

Återigen en match där vi ger oss själva sämsta möjliga förutsättningar. Fem återbud på matchdag i en redan ansträngd trupp gör att coacherna får trolla med armbågarna och lyckas till slut skrapa ihop ett lag.

Vi startar med följande lag:

Wiklund
Kongo Kalle Andres
Erik Freddan (comeback)
Kasper (debut) Seb Jagge
Dennis Danis

Bänk: Klaus, Jocke (Tim kom efter en halvtimma med)

Ett ungt lag alltså som inte spelat ihop mycket alls, men trots detta gör vi en klart godkänd första halvlek. Vi släpper in ett mål där vi tappar markeringen på en hörna, men annars är det ganska jämnt mellan lagen. Vi får ett par hyfsade chanser men lyckas inte förvalta dom.

I andra tappar vi orken och får några skador som gör att vi inte kan göra några byten. City tar över mer och mer och kan till slut springa ifrån och vinna matchen med 3-0.

Inte mycket att orda om, vi sätter och själva i den här sitsen och vi vill ge en stor eloge till alla som var med och gjorde sitt yttersta hela matchen.

Kasper gör en mycket bra match och ser mycket lovande ut inför framtiden. Dennis och Danis krigar på bra där uppe. Seb är som vanligt överallt på plan och Freddan gör ett klart godkänt gästspel, kommer det mer därifrån tro? Wiklund gör en stabil match i mål även om han behöver träna på att inte använda fula ord… Även Klaus gör det riktigt bra när han får hoppa in i mål sista halvtimman.

Vi går hem och slickar såren så siktar vi på revansch nästa vecka mot BK St Jacob. Kan vi bara ge oss själva rätt förutsättningar så kommer vi ta första segern för i år. Men det gäller att alla försöker dyka upp både på träning och att man försöker prioritera det roligaste som finns här i livet: Att spela match!

Hala Maskin!