Inför Angered FC – Real Maskin BK

Unknown

SERIEPREMIÄR!

På lördag klockan 12:00 är det dags för årets första seriematch.  För Reals del innebär det en resa till Bläsebovallen för att möta förra årets bronsmedaljörer Angered FC.

Angered FC, som bildades 2012, är en snabbt växande klubb från Nordost med  ambitionen att inom en snar framtid utmana de större klubbarna i området.

Som Götaholmaren beskrivit lagen så har båda spelat en del matcher under försäsongen med blandade resultat, där AFC avslutade försäsongen starkt med en seger över 5A-laget FC Komarken med 5-4. Angered har väldigt många individuellt skickliga spelare och många som på egen hand kan avgöra en match. Framför allt framåt märks de viktigaste spelarna, något som märks på lagets målskillnad från förra säsongen. Angered gjorde näst flest mål i serien, men släppte även in väldigt många mål, fler än exempelvis Björndammen som slutade sjua förra säsongen som en liten jämförelse.

Angered FC var också det laget vi gjorde flest mål mot förra säsongen efter den snöpliga förlusten med 4-3 i första mötet och andra mötet som slutade 4-4.

Real kommer komma rejält revanschsugna efter förra årets matcher och med många nya hungriga spelare som vill visa vad de går för!

Det är alltså som bäddat för en spännande och rolig premiär med många mål och mycket offensivt spel.

Glöm inte köpa era Guldfemmor innan matchstart för att vara med i årets roligaste tävling!

Lördag alltså, klockan 12:00 på Bläsebovallen. Välkomna!