Inför Angered SK – Real Maskin

Då var det återigen dags att möta laget som har lite svårt att bestämma sig för logga, Angered SK.

Angered inledde säsongen lite knackigt med bara en seger på sina fem första matcher. Man torskade mot Vatra, Fotö och Croatia och spelade oavgjort mot Real, enda segern kom mot Gunnared.

Man avslutade dock desto snyggare med tre raka segrar mot Partille, Celtic och i sista matchen slog man Vatra med hela 7-2 i en match där man fick hela fyra(!) straffar.

Av lagets 25 mål har nummer 10 Siciid Abdiqadir stått för hela 18 stycken, och med det leder han skytteligan i 7A. Han gjorde bland annat sex mål i deras match mot Vatra senast.

I vårmötet mellan Real och Angered delade man alltså på poängen efter att Real visat prov på otrolig oskärpa i första halvlek medan andra var en ren anstormning mot vårt mål där Wiklund höll oss kvar i matchen.

Våra chanser skapades i mångt och mycket när vi lyckades snappa upp en boll av ett slarvigt ASK-försvar och kom mer eller mindre fria mot målvakten. Precis ett sånt läge gör vi även mål på när Jonas snor åt sig bollen från deras siste gubbe och avslutar med en tåpaj.

Vi kommer behöva ha samma skärpa i försvaret som vi hade mot Fotö senast om vi ska åka hem med tre poäng från Lövgärdet på fredag. Angered snittar tre gjorda mål/match och dom har seriens målfarligaste spelare i laget. Dom är även bra på att ramla lätt så även där krävs det att vi inte ger dom den möjligheten.

Matchen startar 19:15 på fredag på Lövgärdesplan. Vi ses där!