Inför årets första match

Imorgon bär det av till årets första match. Rävlanda AIS står för motståndet på Bråtaredsvallen i Rävlanda.

Lagen har mötts någon gång för evigheter sen tror jag, eftersom vi har en Rävlanda-vimpel hängande i klubbstugan. Har dock inte kunnat hitta någon information om detta så det var förmodligen på 90-talet nångång.

Rävlanda AIS är dock en välskött förening som har både herr-, dam-, diverse junior- samt old boys-lag. Man huserar i div 6 Kinna och förra säsongen slutade laget fyra i tabellen.

RAIS skulle ha spelat två matcher redan, men matchen mot Hindås som skulle spelats förra helgen ställdes in pga vädret. En match har man dock hunnit med, förlust med 1-0 blev det mot Härryda IF (div 5) den 10 februari på en svårspelad Bråtaredsvallen. Ett resultat som man absolut inte behöver skämmas över.

Real har å sin sida inga träningsmatcher spelade än, men flera inplanerade i mars. Maskinen har dock haft en riktigt bra försäsong såhär långt, inga inställda träningar (peppar peppar) och hög närvaro har präglat träningarna såhär långt. En debutant och två comebackande spelare i Riccardo, Kalle och Brask. I övrigt ser laget ut ungefär som förra säsongen.

Rävlanda är ett rörligt lag med många skickliga spelare, man vill gärna hitta medspelarnas fötter med ett snabbt passningsspel. Inte så mycket djupledsspel utan ett enkelt rakt spel och metodiskt arbeta sig upp mot mål. Inte så olikt vårt eget spel.

Matchstart 12:00, vi samlas i klubbstugan 09:30 för gemensam frukost innan avfärd i minibussar. Efteråt styr klubben en enklare lunch innan vi beger oss mot Lerum och kickoff. Vi ses imorgon!

Rävlanda AIS