Inför årets sista match

Inför sista matchen såg det från början ut att bli en betydelselös drabbning mellan ett Real som fastnat nånstans i ingenmansland på nedre halvan och ett Partille som redan åkt ur.

Men så hände det! Förbannelsen över 6A slog till igen och Roma drog sig ur med bara två matcher kvar att spela. Två matcher! Kunde dom inte hållt ut fyra dagar till? Så nu verkar serien skrivas om och ett av dom två lagen som går som vinnare ur detta är just Partille som tillsammans med Surte är dom enda som förlorat (och över huvudet taget tappat poäng) mot Roma.

Om det blir så att alla matcher Roma spelat stryks så ligger plötsligt Lekstorp bara två poäng före Partille på rätt sida nedflyttningsstrecket. Lekstorp har dock två matcher kvar att spela. Man möter Surte på lördag och Croatia på söndag. Nu är ju inte detta några monsterlag direkt, så förmodligen tar Lekstorp åtminstone en poäng. Om Partille då går och vinner mot oss så går man troligen om Lekstorp på målskillnad! Men detta förutsätter ju såklart att Lekstorp inte går och vinner imorgon. Då blir det ändå en betydelselös match mellan Real och Partille på söndag.

Men vi kommer självklart komma taggade till tänderna oavsett. En bättre tabellplacering är en morot, att ta revansch på Partille från i somras en till. Sen har ju Lulklass en personlig vendetta med Partilles målis som han inte lyckades få hål på senast samt att han såklart vill komma upp i 20 mål på en säsong. Även Jagge är lite sugen på att trycka in ett par bollar till och klättra ytterligare några steg i skytteligan. Så se till att ta er till Lexby på söndag kl 14:15 för årets sista urladdning innan vi går till uppehåll!

Inga skador eller avstängningar rapporterade heller för en gångs skull!