Inför Balltorps FF – Real Maskin BK

Imorgon åker (nästan) hela truppen upp till fräscha sommarstaden Vårgårda, känd för sina vackra stränder och för det härliga vädret som råder i princip året om. Det är ju inte för intet som Vårgårda i folkmun brukar kallas Sveriges Kalifornien.

På förmiddagen kommer en lättare träning genomföras och sedan är det lunch. Efter detta är det dags att ta årets lagbild, innan det är dags för samling inför matchen mot Balltorps FFVårgårda Allianz Arena.

Vårgårda Allianz Arena

Vårgårda Allianz Arena

Så som vi föreställer oss Vårgårda Allianz Arena

Så som vi föreställer oss Vårgårda Allianz Arena

Matchen, som går av stapeln klockan 15:00 förväntas locka publik från hela Vårgårda socken, och enligt våra beräkningar lär det bli lapp på luckan när Los Galacticos från Real Maskin kommer på besök.

Balltorp, som är ett stabilt div 5-lag, har slutat som tvåa, femma och fyra i division 5b de senaste tre åren. Enligt Götaholmaren så har Balltorp spelat en hel del jämna matcher under försäsongen. Bland annat slog laget Lindome (division 2) i Södercupen. Senaste matchen var dock inte så rolig, laget föll med 0-11 mot FK Kozara.

Real Maskin kommer med fyra raka matcher utan förlust i bagaget och kommer garanterat ge Balltorp en ordentlig match.

Se till att kom i god tid för att försäkra dig om en biljett. Entrérna A, B, C, D (hela långsidan) är klacksektion för Maskin Army.

Nu kör vi!

Maskin Armys tifo i premiären 2014

Maskin Armys tifo i premiären 2014