Inför Bergsjö IF – Real Maskin

Derbydags på Bergsjövallen!

Det är två formstarka lag som kommer till spel på fredagskvällen. Bergsjö IF har efter sommaren mött alla tre lagen bakom oss och tagit full pott mot dessa. Något annat hade nog ingen räknat med heller.

Real avslutade vårsäsongen starkt med två segrar på de sista tre matcherna, och har inlett hösten på liknande sätt. Bara mot suveräna serieledarna Tollered har Real fått gå hem tomhänta, trots att man stundtals spelade ut Tollered. Senast tog Real en mycket fin seger mot Croatia vilket gör att man nu står på samma poäng som just sjundeplacerade Croatia.

Till vårderbyt mellan Real Maskin och Bergjö IF kom Real med en mycket sargad trupp, två avbytare i Robin och Nando. Trots detta lyckades man hålla emot ett pressande Bergsjö IF och 0-0 i halvlek måste ses som klart godkänt. Tyvärr får vi en onödig utvisning i början av andra halvlek och nu orkar vi inte hålla emot längre. Både Robin och Nando får komma in i matchen och Bergsjö IF hinner få in tre bollar innan vi trycker in en reducering på slutet. 4-1 slutade matchen, men med tanke på omständigheterna så är det fan inte så illa pinkat av Maskinen.

Nu ser läget i truppen betydligt ljusare ut och trots ett flertal spelare som inte är tillgängliga (nästan halva startelvan från förra veckan) så kan Maskinen förmodligen mönstra en stark 16-mannatrupp!

Mange skadade sig rejält förra matchen och blir troligtvis borta resten av säsongen. Även Tobbe fick sig en rejäl smäll och är borta nu på fredag. Josef och Joel är inte heller tillgängliga för spel denna vecka. Däremot är Momo, Johan L och Johan M tillbaka i truppen, samt debuterande Anders Dahnér. Vi får även äran att åter igen se The One and Only Daniel Robinho Brasse-Hasse Wanderson Andersson beträda den gröna mattan! Detta vill man ju inte missa!

Vi hoppas på ett spännande derby med två lag som båda kommer jaga tre viktiga poäng!

Matchstart 18:00 imorgon fredag. Vi ses där!