Inför Croatia – Real Maskin

Dags för seriefinal när serieledarna Croatia tar emot tabelltvåan Real Maskin hemma på Gamlestadsvallen.

Croatia kommer senast från en tuff match mot Vatra där lagen delade på poängen, till båda lagens förtret. En seger där så hade Croatia varit i praktiken klara seriesegrare. Och för Vatra hade det inneburit ett stort steg mot avancemang till div 6.

Croatia har haft en del tuffa matcher i år men oftast dragit det längsta strået, fyra uddamålsegrar har det blivit på de senaste sju matcherna. Enda förlusten kom mot Celtic i andra matchen (torsk med 5-4).

Real kommer från en avbruten match senast där vi inte vet riktigt hur det kommer sluta. Just nu står det att matchen är färdig och vi vann, det innebär att vi är två poäng bakom Croatia i tabellen. Seger på torsdag och vi går alltså upp i serieledning.

Det är otrolig konkurrens nu i laget och oavsett vilka som blir uttagna så kommer det krävas en enorm insats från samtliga för att vi ska ge oss själva chansen till serieseger.

Skyttekungen Farsan är tillbaka i truppen, så även Kalle Capitán. Två viktiga kuggar att ha på plan i en förmodat tuff match.

Träningen i måndags såg riktigt bra ut och vi hoppas att det fina spelet håller i sig tills på torsdag.

Välkommna till folkfest på Gamlestadsvallen!