Inför Derbi della Bergsjövallen

Imorgon är det dags för andra omgången av Derbi della Bergsjövallen 2018! Första omgången vanns ju som bekant av Maskinen med 6-1 i våras, Bergsjö IF är såklart ute efter sin revansch nu.

Bergsjö IF inledde säsongen starkt med tre segrar på sina fyra första matcher, sedan kom en dipp där man bara vann en enda match före sommaruppehållet och avslutade med storförluster mot toppduon GaFF och Sveakurd. Efter uppehållet har man åter igen startat starkt med tre segrar, men det hade man som sagt i våras med fram tills man mötte Real…

Real har sakta men säkert knegat sig framåt i en stigande formkurva där man kanske skulle haft poäng mot både Bjurslätt och Gamlestaden men istället har det blivit två till uddamålsförluster på kontot. Vi fortsätter dock hela tiden att ta kliv framåt och förlust mot tabelltvåan med 3-2 där samtliga tre av motståndarnas mål borde dömts bort får ändå ses som ett godkänt betyg.

Tyvärr blev Seb utvisad av någon outgrundlig anledning mot GaFF och får därför se derbyt imorgon från läktaren. Även Mange, Tim och Timmie utgår ur truppen. Istället är Johan Larsson, Farsan, Klaus och Richard tillbaka i truppen.

Viktig match för båda lagen och det kommer säkerligen märkas på plan. Vi välkomnar Bergsjö IF till Bergsjövallen och returen i Derbi della Bergsjövallen imorgon kl 18:00!

Tidigare möten:

2018-04-28 Bergsjö IF – Real Maskin 1-6
2017-09-08 Bergsjö IF – Real Maskin 1-2
2017-05-04 Real Maskin – Bergsjö IF 1-4

Väl mött!