Inför Gambianska – Real Maskin

Real har startat säsongen under all kritik. Två förluster på lika många matcher och noll poäng såhär långt. Nu gäller det för samtliga att steppa upp och visa att vi kan mycket bättre än vad vi hittills presterat!

Gambianska startade fint med en 8-3 seger mot Surte, men förra matchen blev avbruten efter att det blivit bråk under matchen mot Götaholm. Lite svårt att avgöra hur bra laget faktiskt är, men att det kommer bli en tuff match för maskinen är det inget snack om.

Jonte har dragits med lite skadeproblem under veckan och det ryktas att Kalle ännu inte är i matchform. Kan det bli Freddan som får kliva tillbaka in och bilda mittbackspar ihop med Lucas på lördag? Även Jerry har (som vanligt) frågetecken kring skadan han fick i förra matchen. Jon och Timmie förväntas däremot vara tillbaka i matchtruppen, blir intressant att se vilka som får starta i denna match. Hård konkurrens i truppen nu, men för dom som får starta på bänken gäller det bara att kriga ännu hårdare för att slå sig in i startelvan.

Nu ger vi fan järnet och tar den första trepoängaren på lördag.

Och för er som vill komma och titta är det alltså Heden 3 som gäller, klockan 16:15.

Hala Maskin!