Inför hemmapremiär!

Då är det äntligen dags! Dagen vi alla väntat på: Hemmapremiär 2017!

Det är alltså Partille som har äran att få besöka Bergsjövallen och Real Maskin först i år. Ett Partille som vi haft väldigt svårt med de senaste åren. Trots att Partille i stort sett prenumererat på jumboplatsen i 6A så har vi bara lyckats slå dem två gånger på sex försök. Partille har också med nöd och näppe klarat sig kvar i 6A trots att man bara lyckats skrapa ihop 13, 11 och 15 poäng de tre senaste säsongerna. Förra säsongen hamnade man sist, men då Roma, Gambianska och Surte blev uteslutna så fick Partille en gratisplats kvar i sexan.

Förra säsongen var det två helt olika matcher när vi mötte Partille. Hemma på Bergsjövallen var Real totalt dominanta, men lyckades tyvärr inte förvalta sina lägen. Partilles målvakt gjorde även en riktigt hjälteinsats denna match och slutresultatet blev 1-1 efter att domarn åter igen hittat en straff som ingen annan i hela Bergsjön såg. Bortamatchen i Lexby var årets sista match och det är nog ingen i Real som vill minnas denna drabbning…

I år är det alltså dags att steppa upp och göra det som krävs för att slå Partille och ta vår första trepoängare för säsongen. Vi har lite småskavanker på några spelare och Oskar Stadler är fortfarande inte tillgänglig, men i övrigt ska hela laget vara klara för spel.

Välkomna till Bergsjövallen onsdagen den 19/4 kl 20:15!