Inför Högaborg – Real Maskin

Ikväll ställs ett hungrigt Real mot 6C-laget Högaborg FC. Vi har försökt få tag på info om deras tidigare matcher i år, men det verkar vara ett väldigt hemligt lag vi möter ikväll. Enligt deras hemsida ska dom ha spelat fem träningsmatcher såhär långt, men inga resultat finns tillgängliga. På förbundets hemsida hittade jag två resultat. Två förluster mot andra division 6-lag, en med 2-1 och en med 4-0. Så dom verkar inte ha någon jättebra form för tillfället. Men detta är såklart ingen anledning för oss att slappna av, utan dom kommer säkert komma taggade till tänderna för en första(?) vinst för säsongen.

Högaborg gick upp i sexan i år efter att ha blivit bästa fyran förra säsongen. Man kommer denna säsong spela i division 6C.

Högaborg och Real har mötts flera gånger tidigare, varav senaste gångerna var i division 7B säsongen 2013. Då slutade matcherna 3-2 till Högaborg i första matchen och 3-1 till Real i den andra. Det har med andra ord varit jämna drabbningar tidigare, och vi kan nog förvänta oss en ganska jämn match ikväll också skulle jag tro.

Det var för övrigt den lite udda målskytten Jacob De Luíz som gjorde mål i 3-1 segern mot Högaborg förra gången, förutom Jerry Bergstedt och Marcus Josefsson. Vi på redaktionen hoppas såklart att Jagge återigen ska hitta nätet ikväll och passar på att slänga in en hundring på detta med oddsen 750 gånger pengarna.

Ikväll 20:00 på Heden 2 går matchen av stapeln. Vi ses där!