Inför Inter Linné – Real Maskin

Årets sista match stundar och vi beger oss till klassiska Lemmingvallen där Inter Linné rimligt nog spelar sina matcher. Inter Utby vore kanske ett lämpligare lagnamn för laget som bildades så sent som 2018. Matchen på söndag blir första mötet lagen emellan.

Inter Linné kom tvåa i div 7A sin första säsong och tog sig därmed upp i sexan. Där inledde man säsongen 2019 lite knackigt med bara en poäng på sina första sju matcher. På slutet ryckte man upp sig och förstörde till och med guldfesten för Bergsjö IF i årets sista match där Inter vann med 4-2. Till sist slutade man på en sjundeplats vilket får ses som klart godkänt under sin första säsong i sexan.

Även denna säsong inleddes med inte helt övertygande med oavgjort i de tre första matcherna. Efter detta kom man dock igång och har enkom segrar fram tills nu. Därav parkerar man på en andraplats i tabellen, två poäng före trean Härlanda. Vid vinst säkrar man kvalplatsen, oavgjort och förlust kan leda till missat kval. Så vi kan ju räkna med ett taggat Inter på söndag.

Förutom segern mot Vatra med 7-3 har det blivit uddamålssegrar för Inter. Senast vände man 2-0-underläge borta mot Tollered till 2-3 sista kvarten. Tyvärr drog Andres Vasquez på sig ett rött kort efter två varningar på tilläggstid. Man får alltså klara sig utan sin store stjärna på söndag.

I Real har man inga avstängningar utan det blir som vanligt ett angenämt problem för tränarstaben att ta ut en 16-mannatrupp. Andres och Haris är fortfarande skadade men i övrigt ser det ljust ut på skadefronten.

Real ligger för närvarande fyra, och kan inte ta någon högre tabellplacering tyvärr. Vid förlust kan man halka ner ända till sjundeplats om det vill sig riktigt illa. Givetvis kommer vi göra allt för att ta den bästa tabellplaceringen i Reals historia!

Vi ses på söndag!