Inför Lekstorp – Real Maskin

Nu glömmer vi första matchen och blickar framåt mot nästa drabbning. Imorgon är det dags för Maskinen att bege sig upp till de norra utkanterna av Storgöteborg för att möta Gråbos stolthet Lekstorps IF på LP Arena. Och om Real helst vill glömma sin premiärmatch så är nog Lekstorp rätt så nöjda med sin. Med en man mindre kvitterade man i matchens sista minut hemma mot Götaholm. 1-1 mot GBK är inte fy skam och även om resultaten i träningsmatcherna inte riktigt gått Lekstorps väg (tre förluster på tre matcher) så är känslan ändå att man rört sig framåt i utvecklingen sakta men säkert sedan återtåget i sexan 2015.

Förra säsongen tog Real sin första trepoängare hemma mot just Lekstorp i en match där man fick använda sig av Jimmi Brask i mål efter att först Junior och sedan i tur och ordning Vincent, John och Richard fått tacka nej till spel. Man har 2-0 i halvtid efter två vackra hörnor av Andres som petats in av Mangemos och någon annan tjomme. I andra släpper vi ett par enkla (nåja) bollar men matchen blir aldrig riktigt spännande eftersom Freddan serverar först Lukas och sedan Mangemos med varsitt mål. 4-2 slutade den matchen och en lättnadens suck hörs på Bergsjövallen när domaren blåser av matchen.

Höstens drabbning missades tyvärr av Andres, förmodligen därför det bara blev 2-2 i Gråbo, efter att Freddan och Mr 100%, eller Mr Gone in 60 seconds, Viktor Szanto smällt in varsina mål. Freddan blev även utvisad i matchens slutskede efter att Lekstorps anfallare sparkat ner Junior. Rimligt.

Lekstorp kommer alltså till spel utan Daniel Jonasson som blev utvisad i matchen mot Götaholm.

Real kommer till morgondagens match utan Daniel Andersson och Jens Jernmark som båda två gjorde stabila insatser i premiärmatchen. Istället väntas dock Mangemos, Johan Larsson och Johan Magnusson vara tillbaka. Kanske även vårt senaste nytillskott, målvakten Robin Svensson. En intervju med honom kommer upp här på hemsidan inom kort!

Matchen börjar 19:00 på LP Arena. Vi ses där!