Inför Lekstorp – Real Maskin

Efter gårdagens tillbakablick så är det nu dags att blicka framåt. Årets sista seriematch stundar och det är ett spelsuget Real som kommer till match, efter att ha fått stå över en omgång. Precis som i våras skulle vi mött Koda innan Lekstorp, och precis som i våras har vi alltså haft två veckor för att ladda inför denna matchen.

Det var i vårmatchen mot Lekstorp som vi vände den negativa trenden som hade speglat hela våren. Droppen som fick bägaren att rinna över var storförlusten mot Partille i matchen innan, och efter det hade vi ett litet krismöte om hur vi skulle ta oss ur detta. Vet inte om det var tack vare detta möte, men matchen mot Lekstorp dominerades i alla fall av maskinen, och segersiffrorna skrevs till slut till 4-2.

Startelvan mot Lekstorp i våras

Startelvan mot Lekstorp i våras

Inför denna matchen har vi, för första gången i år sedan första omgången, inga spelare avstängda. Otroligt nog. Därav är konkurrensen stenhård, precis som det ska vara. Om vi på redaktionen får ta ut en trolig startelva så ser den ut som följande:

Preliminär startelva

Preliminär startelva

Gubbar som Jacob, Andres, Ali, Brask-brothers och Bergstedt-brothers har missat en del träningar och matcher på sistone och får troligtvis slåss om platserna på bänken. Jonte är på landslagsuppdrag och ej tillgänglig denna match.

Lekstorp, som inför hösten låg på en stabil sjätteplats, har bara lyckats ta poäng av de tre lagen längst ner i serien, och har fått se sig omsprungna av både Real Maskin och Roma, och befinner sig i nuläget på en åttondeplats. Dom har möjlighet att gå om Roma vid seger, om inte Roma vinner över Björndammen. Så dom kommer säkert komma taggade att avsluta säsongen på bästa sätt.

Real har avslutat säsongen imponerande och man har nu vunnit 4 av sina 5 senaste matcher, vilket betyder att man hamnar som sämst sjua (bästa placeringen i klubbens historia). Men självklart vill även maskinen avsluta denna säsong med en seger och bibehålla sin sjätteplats.

Sista matchen för säsongen går alltså av stapeln på Lekstorpsvallen i Gråbo klockan 16:15 på lördag. Massivt bortafölje väntas så kom i god tid för att undvika köer!

Mot seger!

Hala Maskin!