Inför Lövet/Johanneberg IF

Ännu en ny vecka har tågat in i våra liv, vilket innebär ännu en match för Real Maskin. Denna vecka är det Lövet/Johanneberg som står för motståndet. 1615llogo

Lövet/Johanneberg har spelat fem matcher hittills under säsongen. I den första matchen mötte de en annan nykomling, nämligen Lekstorp. Matchen slutade 2-2 efter att Lekstorp kvitterat sent. Surt för Lövet/Johanneberg. Kanske var det där mentaliteten satte sig för hela säsongen? Poängen har nämligen uteblivit efter premiärmatchen. Senast förlorade man med 4-2 mot Öjersjö, ett Öjersjö som tydligen inte imponerat nämnvärt i den matchen.

Trotts detta så får Real Maskin absolut inte underskatta Lövet. Matchen kommer att pågå under 90 minuter och det gäller för Real att hålla fokus. Lövet har lyckats göra 9 bollar, vilket ger de ett snitt på nästan 2/ match så de är absolut inte ofarliga framåt. Bakåt har det dock vart lite värre, 23 bollar har de släppt och det ger oss ett snitt på över 4/match.

Lövet/Johanneberg är troligtvis revanchsugna!

Lövet/Johanneberg är troligtvis revanchsugna!

Om det är något vi vet så är det att lag som det går lite sämre för alltid vill vända den trenden (dah?!). Så det gäller som sagt att hålla fokus och spela det egna spelet som Real visat upp flera gånger under säsongen. Matchen spelas även på gräs vilket är ett lite ovant underlag för Real Maskin, även om det här blir den tredje gräsmatchen för säsongen.

Brask och Mojje drog båda på sig sina tredje varningar för säsongen i förra matchen och missar därmed matchen mot Lövet/Johanneberg. Även Timmie Löfgren och Fredrik Vanhanen missar matchen. Det ryktas om att de är i England och letar efter proffskontrakt lagom till att Premier Leauge slutar på söndag. Om de dyker upp till nästa veckas match är fortfarande väldigt oklart. Vad som är mer klart är att matchen Lövet/Johanneberg spelas på onsdag. Den spelas på Mossens gräs och den börjar klockan 19:00.

Truppen:

Mattias

Kalle

Jonte

Jerry

Gustav

Alexander

Pascal

Magnus

Jacob

Sune

Pohl

Jim

Lukas

Joel

Andres

 

Forza Maskinen!