Inför Lundens u-lag

Denna vecka kommer en lite senare inför-scoutning. Detta beror på att jag har haft en såkallad ”manlig-förkylning” som helt sänkt mig. När jag väl orkat mig till datorn så har fokus legat på att skriva inte en utan två(!) hemtentor. #tycksyndommig

Om vi flyttar fokus från mig till söndagens motståndare så hamnar vi på Lundens U-lag.10399955_149107796814_3257833_n Killarna i Lunden har haft en hektisk start på säsongen och har sedan den 15:e februari spelat inte mindre än 8 träningsmatcher. Av dessa har de gått segrande ur 5 och förlorat 3. Laget har mött andra juniorlag i 7 av sina matcher och enda gången de mött seniorer så ställdes de mot Härlanda Prisoners. Härlanda spelar i divison 6C och de skålade ut Lunden rätt rejält. Matchen slutade 7-2 till Härlanda (även om Lunden skrev 2-6 på sin hemsida) som enligt rapporterna körde över dem i andra halvlek.

 

Man ska ju inte hålla på med GAIS-matematik och räkna ”om dem vann med 7-2 och vi slog osv.” det håller sällan i längden. Vi tittar istället på Lunden form för tillfället. Efter nederlaget mot Härlanda har laget tagit fyra raka segrar. Man har med andra ord tagit igen sig och kommer komma riktigt taggade till matchen på söndag.

 

Real har som vi vet två raka segrar och är nog sugna på att göra en bättre insats än förra helgen. För trotts att Real gick segrande ur matchen med Menisken så var det ingen topprestation av Real. Men även det är ju en styrka, att segra utan att man spelar sitt bästa. Som sagt så är Maskinen sugna på att bygga vidare på sin segerrad samtidigt som serien närmar sig med stormsteg.

 

Hur matchen kommer att sluta? Det får den som tar sig till Bergsjövallen på söndag veta!

Real Maskin BK – Lunden U-lag
Bergsjövallen 2
22/3 – 2015 15:00

 

Extra: U-lag betyder att spelarna är någonstans mellan 16-20 år. (Extremt osäker)