Inför Norrmalms IK – Real Maskin

Dags för genrep och vi beger oss till Borås för match mot Norrmalms IK. Precis som Stattena blir detta en ny bekantskap för Maskinen och det tycker vi såklart är väldigt kul!

”Zebrorna” som de kallas har bara spelat två matcher hittills i år och det har blivit en seger och en förlust. Svårt att utröna något egentligen av dessa resultat men vi kan nog förvänta oss lite mer motstånd än vad vi stötte på senast i Helsingborg.

Förra säsongen slutade Norrmalm näst sist i Borås-sexan, men trots detta snittade man smått otroliga två mål/match (dock även ett lite mindre smickrande snitt på 6 insläppta mål/match). Norrmalm är alltså vana vid målrika tillställningar, men denna säsongen har det hittills varit ganska målsnålt, förlust med 2-0 mot Svenljunga och seger med 3-1 mot Viskafors.

Bästa målskytt förra säsongen var nummer 10, Oskar Bergqvist, som gjorde hela 13 mål på sex matcher! Det var även han som stod för två av målen i segern senast mot Viskafors, så detta blir en gubbe som Real-försvaret får försöka hålla koll på.

För Reals del har det varit lite motigt under försäsongen med många spelare borta och det har varit svårt att få ihop en slagkraftig trupp till matcherna trots ett snitt på 18 gubbar på träningarna. Nu verkar det dock se lite ljusare ut med bland andra Anders, Joel och Paboy tillbaka samt ett par nyförvärv till som förhoppningsvis är klara lagom till seriestarten.

Vi hoppas att vi kan fortsätta rida på vågen från segern senast och göra en bra match i 90+3 minuter. Det är dags att visa att Real blir ett lag att räkna med i år! Vi ses på onsdag!

Norrmalms IK