Inför Öjersjö – Real Maskin

Vårens drabbning mellan Öjersjö och Real blev till slut en nagelbitare efter att Real hämtat upp ett 5-1 underläge till 5-4 i matchens slutskede. Tyvärr kom man inte närmre än så och Öjersjö kunde med andan i halsen åka hem med 3 poäng.

I den matchen var det en gubbe som var hela skillnaden lagen emellan, Oskar Larsson som gjorde tre av målen och låg bakom dom andra två. Real visade prov på otrolig moral när man aldrig ger sig och krigar in tre bollar under matchens sista kvart. Detta var första matchen där Lulklass presenterade sig som en skyttekung av rang. Han blev inbytt i 75:e minuten och med sin första bolltouch skarvade han in bollen i bortre burgaveln. Innan matchen var slut hade han även hunnit peta in en till boll. Vågar vi hoppas på att Lukas kan göra två mål även i denna matchen?

Framför allt Real, men även Öjersjö har inlett hösten lite knackigt. Real har bara tagit en poäng på två matcher, medan Öjersjö tagit fem poäng på tre matcher. Dock var två av Öjersjös matcher mot lag på undre halvan så man är nog inte helt nöjda med poängskörden. Senast blev det 6-6(!) mot Roma för Öjersjö. Real fick se sig besegrade av Tollered som var snäppet vassare.

Jimmi Brask och Andres Monar är tillbaka efter avstängningar, istället är det Johan Magnusson som får stå över denna gång efter sitt tredje gula kort i förra matchen. I övrigt ser det bra ut på avstängningsfronten. Dom enda som riskerar avstängning nu är Jacob de Luíz och Joel Elfving som båda har två gula kort.

Med en del spelare tillbaka och andra som fortfarande är på vift (Frodo where are you?) så ska det bli spännande att se vad Nando ställer upp med för lag. (Coach är på scoutresa i Frankrike eller nåt).

Här presenterar vi en möjlig preliminär startelva:

Preliminär startelva

Preliminär startelva

Vi kommer även ha en fyra man stark bänk bestående av Ali, Andres, Jerry och Lillbrask (om vår preliminärelva stämmer).

Matchen går av stapeln på torsdag klockan 20:00 på Öjersjö IP. Det förväntas komma ett massivt bortafölje så kom i god tid!

Hala Maskin!