Inför Partille – Real Maskin

Dags att bege sig till förorternas förort, Lexby IP och Partille borta. Ett Partille som hittills inte vunnit en enda match i år och parkerar på jumboplatsen med en inspelad poäng och hela -43 i målskillnad.

Vi kan dock inte stirra oss blinda på statistik utan vi vet att detta kommer bli en tuff match mot ett lag som precis som oss kämpar för sin existens i 6A. Vi har genom åren haft svårt mot just Partille och vet att dom spelar ett spel som gör det svårt för motståndarna att etablera ett spel på deras planhalva och de har en eller två duktiga killar längst fram som alltid gör en balja eller två när de får chansen.

Partille var nära att ta poäng i förra matchen mot Syrianska, men efter en utvisning på Robin Gillsjö kunde Syrianska trycka upp laget och göra 2-1 vilket också blev slutresultat.

Real hade en tuff match senast mot Bergsjö IF, men har tidigare under hösten varit nära att ta poäng av både Bjurslätt och Gamlestaden som ligger tvåa och trea i serien. Man har tagit stora steg framåt efter sommaren och förhoppningsvis kan man ta första trepoängaren på söndag.

Senaste matchen mellan dessa båda lag slutade 4-1 i Maskinens favör i en match som GP sände från Bergsjövallen. Förhoppningsvis kan vi göra en liknande prestation på söndag och visa att vi faktiskt vill stanna i sexan.

Vid seger går Maskinen om Surte och upp på en niondeplats i tabellen. Vi kommer till match utan några avstängningar (när hände det senast?) och två bra träningar i benen under veckan. Vi har med andra ord alla förutsättningar att göra en bra match och det ska vi såklart ta tillvara på!

Vi ses på söndag!

Senaste matcherna lagen emellan:

2018-05-02 Real Maskin – Partille 4-1
2018-08-25 Partille – Real Maskin 1-1
2017-04-19 Real Maskin – Partille 3-3