Inför Partille – Real Maskin

Då var det återigen dags att bege sig till den kala plastmattan som kallas Lexby 2. Partille står för motståndet och Real har revansch att utkräva sen i våras. Såhär löd matchrapporten efter 3-3 hemma på Bergsjövallen: ”Partille var dagens motstånd och dom skall tacka alla sina gudar, profeter och morsor att dom fick med sig en poäng hem från Bergsjövallen. Vi var tyngre, skickligare och ville mer men ibland räcker det med två chanser för att göra tre mål på Maskinen.”

Även förra säsongen fick lagen dela på poängen i vårmötet efter total dominans av Maskinen, men en obeskrivlig oförmåga att göra mål. I säsongens sista betydelselösa match fick ett fåtal lyckligt lottade se ett Real så dåligt att supportrarna som tagit sig upp till Partille krävde alla spelares avgång. 4-1 slutade det den gången.

Vi får alltså gå tillbaka ända till hösten 2015 för att hitta senaste gången Real slog Partille. Detta säger en del om hur svårt vi har att slå detta lag. Partille som harvat omkring i botten i 6A ända sedan man tog steget upp från sjuan 2012. Förra säsongen klarade man sig kvar pga att tre lag blev uteslutna och året innan var det nästan samma visa.

För tillfället ligger Partille sist efter att ha förlorat mot två bottenkonkurrenter de två senaste matcherna, 2-3 mot Götaholm och 1-3 mot Lekstorp. Innan sommaren lyckades man dock slå dåvarande serieledarna Bergum med 1-0. Det gäller alltså att inte underskatta morgondagens motstånd och spela tillsammans och kriga för varann så som vi gjort de senaste matcherna.

Denna gången ska vi inte ens låta dom få två målchanser. Denna gången släpper vi fan inte in dom i matchen. Denna gången ska tre pinnar hem till Realgården!

Partille fick besök av guerilla marketing-gruppen i natt #realmaskin #gbgfotboll #div6a #match #kortedalasstolthet

Ett inlägg delat av Real Maskin BK (@realmaskinbk)