Inför Pushers – Real Maskin

På tisdag är det dags för Maskinens nionde match för säsongen. Denna gång är det Pushers och Gröna Vallen som får besök av Kortedalas stolthet.

Pushers har inlett säsongen helt ok och över förväntan, de ligger för närvarande åtta med nio inspelade poäng. Bland annat har man lyckats ta poäng av Tollered i premiären samt slagit Götaholm. Så kvalitet finns uppenbarligen, dock verkar bredden vara ett problem som för många andra lag på denna nivå. Senaste matchen mot Gamlestaden hade man bara med sig en avbytare.

Förra säsongen hamnade Pushers näst sist i 6C och halkade ur. Men när Angereds IS valde att lägga ner inför denna säsong så fick Pushers deras plats i 6A.

Matchen på tisdag blir Pushers tredje på en vecka. De förlorade med 5-1 mot både Bergsjö IF samt Gamlestaden förra veckan.

För Reals del verkar trenden ha vänt och i onsdags blev det serieledande Bergum som fick se sig mentalt besegrade av Real, som sånär prickade in 3-2 med bara sekunder kvar. En poäng fick Real nöja sig med även denna gång men nu känns det som laget har blodad tand. I flera matcher har man presterat riktigt bra men tyvärr inte haft marginalerna på sin sida. Med en Lulklass tillbaka i gammal storform och flera andra spelare tillbaka efter avstängningar, sjukdomar och skador så ska förhoppningsvis trepoängarna börja trilla in så småningom.

Frågetecken kring brånkligan Mangemos och Johan som skadade sig förra veckan, och Momo är fortfarande avstängd. I övrigt ska hela laget vara tillgängliga till matchen. Förhoppningsvis kan vi mönstra ett lika bra lag som förra veckan och knipa årets första seger!

Kämpa eller byt – Detta är Real Maskin!