Inför Real Maskin – Angered

Real kommer till match med en något decimerad trupp. Några som kommer saknas är Brask som är avstängd efter sitt röda kort senast, Freddan är skadad och Johan bortrest. Men den kanske lustigaste skadan är Joel, som äntligen såg ut att få göra comeback i Real-tröjan. Han har tydligen blivit nedslagen av en dvärg och missar därför morgondagens drabbning.

Men som tur är har vi ju en bredare trupp än på många år, så efter lite pusslande har vi fått ihop en 15 man stark trupp.

Real kommer stärkta efter spelarmötet för två veckor sen men framför allt efter segern senast mot Lekstorp med 4-2. En seger som var oerhört viktig för lagmoralen som sviktat lite det senaste. Förhoppningsvis håller den här nytändningen i sig och vi kan ge Angered en lite bättre match än förra gången (påminn mig inte)

Frågetecknena inför matchen är många: Ska Dubo äntligen få chansen från start? Ska Pascal orka en hel halvlek? Ska Lukas ta över den interna skytteligaledningen? Ska Joel få mer stryk av kortvuxna människor?

Imorgon klockan 20:00 får vi svaren, på Kviberg 2.