Inför Real Maskin – Björndammen

Årets sista hemmamatch stundar och det är Björndammen som har äran att få komma på besök. Ett Björndammen som, till skillnad från förra året, gjort en riktigt bra höst och nu har chansen att gå upp på andraplatsen i tabellen. Björndammen har bara förlorat en match efter uppehållet, och det var emot suveräna serieledarna Angered FC.

För Real har det gått lite upp och ner efter uppehållet och man kommer nu senast från en 5-1 seger mot Lövet/Johanneberg, en seger som tog Maskinen upp på den åtråvärda sjätteplatsen i tabellen.

I våras blev det en målrik, men inte så rolig tillställning (för våran del i alla fall), mellan Real och Björndammen på Furulundsplan. 6-1 slutade matchen då efter att BBK gjort mål i sina första anfall både i första och andra halvleken.

I den matchen saknades inte mindre än tio(!) frekventa startspelare, något som gjorde att Real fick ställa upp med tre backar som mittfältare samt årets tunnaste bänk bestående av Jim och en skadad Mojje.

Till denna matchen har Coach och Nando något angenämare problem då man endast saknar Jan-Erik och Jonte. Andres kollade nervöst på Jerry som fick kliva av senaste träningen pga skada (skräll), men enligt säkra källor ska det inte vara något allvarligt och Jerry kan spela matchen ikväll.

Det är för dagen omöjligt att sia om någon preliminär startelva då vi inte vet hur Coach och Nando tänkt ställa upp, samt att flera spelare gjort väldigt bra ifrån sig de senaste matcherna. Men att tempot höjdes nämnvärt i andra halvleken under förra matchen kan ju tala för att det är några av dom spelarna som får starta ikväll. Men som sagt, det är hög konkurrens i truppen just nu och börjar man på bänken så är det bara att kriga på och göra det bästa av situationen.

Real Maskin – Björndammen
Kviberg kl 20:00

Vi ses där!

Startelvan i förra matchen mot BBK

Startelvan i förra matchen mot BBK