Inför Real Maskin – Bjurslätt

På lördag är det äntligen dags för omstart i serien och vår årliga publikmatch. I år är det Bjurslätts IF som står för motståndet och precis som de senaste två säsongerna spelar vi på vår andra hemmaplan Bravida Arena.

Bjurslätt startade den här säsongen starkt med fina resultat i Hisingsmästerskapen och man gick även obesegrade de fem första matcherna i serien. Efter detta har det gått lite knackigare och innan uppehållet hade man bara en seger på de tre avslutande omgångarna. Detta gör att Bjurslätt landade på en sjätteplats inför uppehållet, 10 poäng före Maskinen. Detta får ses som klart godkänt från laget som harvade runt i botten av 6D förra säsongen.

Real å sin sida inledde säsongen bedrövligt men jobbade sedan upp sig allt mer ju längre säsongen led. Tyvärr räckte man inte riktigt till innan uppehållet utan avslutade med tre uddamålsförluster. Att vi inte hade tillräckligt med spelare var ett stort problem och därför har vi jobbat stenhårt med att ta in nya duktiga killar vilket har gett mycket goda resultat. Hittills har vi snittat 18-19 man på träningarna och förhoppningsvis kan detta hålla i sig under hösten.

Förra matchen mellan Real och Bjurslätt spelades även den på Bravida, men detta är en match vi helst vill glömma. Vi kom till match med en avbytare och lyckades inte alls komma upp i nivå. Detta kommer inte upprepas på lördag! Trots många bortfall så kan vi förhoppningsvis tack vare alla våra nyförvärv mönstra ett starkt lag och även en stark bänk. Joel är avstängd efter sin utvisning mot Surte.

Det är alltså ett oerhört revanschsuget Real som kommer till match på lördag och den här gången SKA tre poäng med hem till Kortedala.

Som om inte detta vore nog så kommer även GP och sänder matchen live för er som inte har möjlighet att ta er till Bravida.

Helt enkelt: Nu kör vi!