Inför Real Maskin – Croatia

På torsdag är det Croatias (o)tur att komma på besök till El Grande Santiago Bergsjövallen. Ett Croatia som inför säsongen hajpades upp rejält efter några fina värvningar, men som inte riktigt levererat upp till förväntningarna. Med sex oavgjorda matcher under våren hamnade man snabbt efter topp 5, och efter segern mot Lekstorp i Maj har man faktiskt inte vunnit några fler matcher.

Efter sommaren har det gått riktigt tungt för Croatia som förlorat alla sina tre matcher under Augusti med målskillnad 5-15 på dessa tre matcher. Senast blev det förlust med 6-1 mot Tollered där man även fick Mohamed Simmo utvisad i matchens slutskede.

För Real, som hade en tung vår, har det gått lite bättre efter sommaren. Seger mot Lekstorp och uddamålsförlust mot serieledande Tollered. Senast blev det dock tung poängförlust i matchens sista spark mot Partille, en match som Real dominerade från början till slut trots en man mindre. 1-1 kunde med lite skärpa längst fram lika gärna varit 5-0 till Maskinen.

Men vi krigar vidare som vanligt, och till matchen på torsdag har vi Lukas, Mange, Kone och Freddan tillbaka i truppen, kanske får vi se Daniel Andersson trolla lite också. Även comebackande Jagge ska vara tillgänglig för spel till på torsdag.

Croatia ligger för närvarande på sjundeplatsen, tre poäng före Real Maskin. Vid seger går vi alltså upp på samma poäng, och lämnar förhoppningsvis bottenstriden för gott.

Matchen startar den härliga tiden 18:15 på Bergsjövallens gräs. Vi ses där!

(Tyvärr har det letat sig in ett litet tryckfel på matchaffischen, matchen börjar 18:15 inget annat!)