Inför Real Maskin – Fotö

Imorgon kickar vi igång höstsäsongen och som vanligt gör vi det på Bravida Arena i årets publikmatch! GP kommer och sänder matchen live och det är även premiär för vår nya hymn, mycket kul på gång alltså!

I vårmötet mellan dessa båda lagen var det Maskinen som drog längsta strået och kunde ta båten hem till Götet med alla tre poängen. Farsan och Seb gjorde varsitt mål i matchen som slutade 2-0. Det var även sista matchen för Seb som skadade sig men är tillbaka nu efter några månaders frånvaro. Inför lördagens match har Fotö knaprat in och gått förbi Real i tabellen och ligger nu tvåa med bättre målskillnad än oss.

Det är alltså en oerhört viktig match för båda lagen om man vill haka på Croatia i toppen.

Bäckius i Fotö har gjort 10 mål såhär långt denna säsongen, ett mindre än vår egen skyttekung Farsan. I övrigt har dom haft en ganska lugn säsong, inte en enda avstängning men däremot två spelare som ligger på två gula kort var och därmed riskerar avstängning i nästa match: Oliver Jansson och Philip Wiklander. Inte helt oväntat leder man också Fair Play-ligan med sina 8 poäng (Real är fyra med 18 poäng).

I sin senaste match slog Fotö Celtic med hela 7-1 där Alberth Gustavsson gjorde inte mindre än fyra mål, en annan gubbe för Realförsvaret att hålla ögonen på alltså.

Real å sin sida tappade ju en 3-1 ledning till 3-4 i sista matchen innan uppehållet mot Vatra. Men den matchen är glömd nu, nu kavlar vi upp ärmarna och kommer ta jobbet hela vägen för att ta tre poäng i denna otroligt viktiga match.

Vi hoppas på mycket folk på läktarna och en riktig folkfest. Matchstart 14:15, och såklart gratis inträde! Vi ses där!

Här kan du se GP:s livesändning om du av någon anledning inte kan komma till Bravida: https://www.gp.se/sport/031-fotboll/se-m%C3%B6tet-mellan-real-maskin-och-fot%C3%B6-1.17171008