inför real maskin – Gamlestaden

På onsdag spelar Real årets första officiella träningsmatch hemma på Bergsjövallen. Seriekollegan Gamlestaden står för motståndet som vi egentligen skulle mött i seriespel detta datum.

Real har hållit igång bra hela den här långa försäsongen och även spelat lite internmatcher där det sett mycket bra ut. Samtliga spelare är riktigt taggade på match men framför allt årets nyförvärv är nog väldigt sugna på att få visa upp sig i den vita tröjan.

Gamlestaden hamnade näst sist förra året och är säkerligen ute efter att ta revansch i år. Vi vet inte riktigt hur statusen ser ut på vårt första motstånd för i år men de verkar också ha fått in ett par nya gubbar som coach Brile hoppas kan bidra till att de når högre upp i tabellen i år.

Senaste mötet mellan dessa båda lag drog Real det längsta strået efter två fina mål av Farsan och IR. Ett tröstmål i matchens slutskede gjorde att matchen slutade 2-1 men det var en klar fördel för Real i stort sett hela matchen.

Vi får se hur matchen utvecklar sig denna gången, men med största säkerhet är det två spelsugna lag som kommer till Bergsjövallens fina gräsmatta på onsdag!