Inför Real Maskin – Götaholm

Imorgon tar Real emot Götaholm hemma på Bergsjövallen. Ett Götaholm som Real genom åren haft oerhörda problem att plocka poäng från. Förra året var det nära i första mötet, Real tog tidigt ledningen men Götaholm kunde sedermera vända och vinna med 2-1. Även i returen var Real nära att knipa poäng när man låg under med 4-3 med kvarten kvar och forcerade för en kvittering. Tyvärr hittade domarn en till straff(!), Götaholms andra för matchen i den 85:e matchminuten och Real fick åter igen åka hem utan någon poäng.

I år har Götaholm, i likhet med Real, startat säsongen knackigt. Med fem poäng ligger man strax ovanför nedflyttningsstrecket med bara Partille och Real Maskin bakom sig. Götaholm har dock en match mer spelad än både Partille och Maskin. Götaholm verkar ha större problem än någonsin att få ihop folk och det är ju något vi känner igen allt för väl tyvärr.

Trots att vi fått tillbaka flera spelare från skador och avstängningar så kunde vi inte leverera i senaste matchen mot Pushers, och det blev förlust med 3-1. Förhoppningsvis kan vi imorgon ta tillbaka den inställningen som vi hade mot Bergum matchen dessförinnan.

Det är dags att visa hur vi kan prestera och att samtliga tar sig i kragen och krigar tills domarn blåst av matchen. Det är dags för årets första trepoängare!

Bergsjövallen imorgon klockan 18:30, vi ses där!