Inför Real Maskin – Götaholm

På lördag är det dags att möta Götaholm igen. Götaholm har, precis som Real, bara tagit en seger efter sommaren och det var mot Partille. Man förlorade senast hemma mot Syrianska med 3-1. Man har inga avstängda men två spelare riskerar avstängning vid nästa varning, och det är inga mindre än de gamla Realbekantingarna Josef Anani och Isaac Mintz.

Real tog ju en efterlängtad seger senast mot Partille med 6-2 och det kändes som att vi äntligen fick lite medvind efter att ha förlorat med uddamålet flera matcher det senaste. Förhoppningsvis kan vi fortsätta rida på denna vågen och ta tre nya poäng på lördag! Fortfarande inga avstängningar i Real heller, men Andres, Freddan och Niklas riskerar avstängning vid nästa gula.

I våras var det länge en jämn match mellan Real och Götaholm och vi hann med att missa ett öppet mål innan GBK kunde trycka upp laget och gör tre snabba mål i mitten av den andra halvleken. I den matchen var det främst orken som var skillnaden mellan lagen, en skadad Jerry byttes ut redan efter 10 minuter och redan innan match hade vi fått två återbud. På lördag kommer vi förmodligen ha lite bättre förutsättningar!

Precis som förra säsongen blev det kalabalik på slutet efter att Kalle blev sexuellt ofredad av en Götaholmspelare, vi får väl se på lördag om detta är en tradition de försöker upprätthålla.