Inför Real Maskin – Lekstorp

Då var det äntligen dags för den årliga publikmatchen. I år är det Lekstorp som kommer på besök till Göteborg och Bravida Arena. Ett Lekstorp som för närvarande parkerar på en niondeplats, en poäng före Real Maskin. Lekstorp avslutade våren fint med seger mot Götaholm, uddamålsförlust mot Bergum och oavgjort mot Bergsjön SK. Real var dock snäppet vassare och tog två segrar på de sista tre matcherna.

I vårmötet var det Lekstorp som drog det längsta strået och fick med sig tre poäng från en ganska dålig tillställning. Efter 80 minuter av hawaiifotboll får Lekstorp en hörna som man lyckas förvalta och Real lyckas tyvärr aldrig kvittera.

Denna gången är det förhoppningsvis ett annat Real som kommer till spel. Med flera nyförvärv och hög närvaro på träningarna ska vi vara bättre förberedda den här gången. Lite huvudbry för Coach och Nando inför matchen då man velat ta med alla spelare som var med i sista matchen i våras samtidigt som man vill ha med gubbar som tränat bra det senaste. Till slut blev följande killar uttagna till match:

Bravida Arena är det som gäller alltså, imorgon klockan 15:15! Vi ses där!