Inför Real Maskin – Roma United

På onsdag är det dags för Roma United att komma på besök till kviberg. Ett Roma som slutade tvåa i serien förra året, men som öppnat denna säsongen betydligt sämre. Med endast en poäng och -13 i målskillnad efter tre matcher, och där den hittills enda poängen kom mot bottenkollegan Partille, ser det svårt ut för Roma att upprepa förra årets bedrift.

Real har haft ett par tuffa matcher sedan storsegern mot Somalia. Ett sent mål avgjorde matchen mot Tollered och senast mot Öjersjö åkte man på en neslig förlust med 5-4. Det är med andra ord ett rejält revanschsug i truppen som förhoppningsvis kommer visa sig mot Roma.

Förra säsongen var det två jämna matcher dessa två lag emellan. Den första slutade 2-0 i vad som närmast kan beskrivas som en kavalkad av missade målchanser (första och sista matchen Jagge fick spela anfallare).

I andra matchen tog Real ledningen tidigt och såg ut att gå hem med sköna tre poäng när Roma plötsligt vaknar till med 5 minuter kvar och vänder matchen på ett helt sjukt sätt till 3-1.

Denna gången ska tre poäng hem till Realgården!

Sune är tillbaka från sin avstängning, men istället är det Andres som är avstängd till denna match.