Inför Real Maskin – Sjövik

Torsdagen den 5 mars är det dags för årets första match när Sjövik kommer på besök. Matchen spelas på Kviberg 2 med matchstart 19:30. För Real blir det en ny bekantskap att möta Sjövik som normalt sett håller till i Alingsås div 6. Laget har de senaste säsongerna harvat i botten i div 6 men har inför denna säsongen gjort en nystart med ny tränarkonstellation och ny serietillhörighet då man i år kommer spela i Vårgårdas div 6.

Man har inför denna säsongen plockat in Ninos Sezkir som huvudtränare med meriter från såväl Semberija som GAIS U-19 där han var assisterande tränare till legendaren Kenneth Gustafsson.

Det är svårt att veta riktigt vad det är vi har att vänta oss då Sjövik inte heller spelat några träningsmatcher hittills i år. Men vi kan nog vänta oss ett hungrigt gäng som vill visa sin nye tränare att man förtjänar en plats i startelvan.

För Reals del har det bara hunnit bli en utomhusträning då Bergsjövallen var ospelbar förra veckan. Förhoppningsvis hinner vi med en till på tisdag, men vi får se hur planen ser ut då… Oavsett blir det en bra värdemätare för att se hur vi ligger till och vilka som legat på latsidan under vintern.

Real har i dagsläget 22 spelare kontrakterade men lite skador och annat gör att ledargruppen har ca 18 spelare att tillgå som det ser ut just nu. Det blir spännande att se vilket lag man kommer mönstra i årtiondets första match!

Matchstart alltså 19:30 på Kviberg 2 (som är en av planerna som snöröjs, så förhoppningsvis behöver vi inte oroa oss för inställd match)

Vi ses där!