Inför Real Maskin – Somalia

På onsdag är det dags för årets andra seriematch, och det är Somalia SK som kommer på besök. Ett Somalia som troligtvis hade åkt ur 6A förra året om inte Koda dragit sig ur. Man vann bara två matcher förra året och båda var mot jumbon Johanneberg. 27-116 i målskillnad talar sitt tydliga språk och försvarsspel har väl aldrig varit prio 1 för Somalia. Förra året vann Real första matchen lagen emellan med 7-0 medan man i den andra matchen fick det tuffare och bara spelade 2-2. Somalia förlorade för övrigt hela sex(!) matcher förra året med just 7-0.

Båda lagen åkte på stryk i första omgången. Real hängde inte riktigt med mot Öjersjö medan Götaholm var numret för stora för Somalia och den matchen slutade 6-0.

Inför onsdagens drabbning får Real tillbaka Kalle Jarnebrink och Matthias Hansson efter sjukdom. Även Joel Elfving, Jens Jernmark, Christoffer Brask och Dubravko Tepsic som alla missade premiären bör vara aktuella för spel. Frågetecken på Daniel Andersson som åter har varit och tränat i förra veckan. Däremot avbräck när Timmie Löfgren är bortrest denna vecka.

Blir intressant att se hur Coach och Nando väljer att ställa upp laget efter förra veckans förlust. Är du också nyfiken så missa inte matchen på Bergsjövallen på onsdag kl 20:00!