Inför Real Maskin – Sveakurd

Det är två formstarka lag som drabbar samman på Bergsjövallen imorgon. Real som kommer med tre raka utan förlust och Sveakurd som förra veckan slog Götaholm med imponerande 10-0!

Sveakurd är det laget som börjat säsongen starkast och på fem matcher har man mäktat med fyra segrar och en förlust. Man parkerar för närvarande på en andraplats på samma poäng som serieledande Öjersjö.

Real började säsongen med två förluster men ryckte sedan upp sig och har alltså två segrar och en oavgjord på de senaste tre matcherna.

Under försäsongen möttes Real och Sveakurd i en match som slutade 6-3 i Sveakurds favör. Det var ett skickligt lag som kunde spela boll, men när Real insåg hur vi skulle spela mot dem lyckades vi ganska bra med att få kontroll på matchen. Tyvärr var det lite för sent. Denna gången ska vi inte göra om samma misstag, och med alla spelare tillgängliga för första gången i år(?) ska vi se till att ge Sveakurd en ordentlig match!

Värt att notera: Sedan vice kaptenen Kalles comeback har Real vunnit alla sina matcher. Låt oss hoppas att detta håller i sig (även om Kalles nivå av hybris förmodligen kommer nå höjder man aldrig tidigare uppmätt under mänsklighetens historia)

Imorgon alltså, 20:15 på Bergsjövallen!

På lördag har vi städ- och fixardag med efterföljande la liga-drama samt fifaturnering med finfina priser! Missa inte detta!