Inför Real Maskin – Tollered

Det var med bitter eftersmak Real åkte hem från Tollered i våras. Efter att vi räknat med att matchen skulle spelas på konstgräs ändrades detta veckan innan till ”natur-gräs” (potatisåker). Detta satte givetvis käppar i hjulen för oss då vi är vana vid att kunna spela bollen på marken. Men vi genomförde matchen på ett strålande sätt, Andres gör 1-0 tidigt i matchen efter fint förarbete av Rybo, ovane Timmie står för ett par riktigt vassa räddningar, vi jobbar och krigar oerhört hår och framför allt så ligger vi rätt i positionerna hela matchen och tvingar Tollered till svåra långbollar som sällan ger resultat.

Men trots en väl genomförd match fick vi åka hem med noll poäng efter att dom kvitterat på frispark och sedan fått in ett riktigt sketmål i slutet.

Nu har vi revansch att utkräva, dels för den matchen men även från i lördags när vi vaskade två poäng till Somalia.

Nu gäller det att alla krigar och står upp för varandra. Vi har en tuff uppgift framför oss, Tollered har gjort en kanonfin säsong och parkerar för närvarande på en andraplats, sex poäng efter Angered FC.

Möjlig startelva?

Möjlig startelva?

Tollered började efter sommaruppehållet med en tuff match hemma mot Öjersjö där Öjersjö ledde med 2-0 med fem minuter kvar att spela, men när domaren blåste av matchen hade Tollered hunnit med både reducering och kvittering.

Real är också obesegrade hittills efter sommaren efter 3-3 i träningsmatchen mot Bergsjö IF och 2-2 senast mot Somalia.

Målproduktionen är det med andra ord inget fel på, däremot måste vi bli bättre på att täppa till bakåt. Förhoppningsvis gjorde snacket från Coach på träningen igår att vi är bättre förberedda och försvarar oss på rätt sätt.

Brask är fortsatt avstängd, ofattbart nog. Andres fick sitt sjätte gula för säsongen mot Somalia och är även han avstängd. Sedan saknas gubbar som Dubo, Sune, Pascal och Jagge för att nämna några till denna match. Så Coach och Nando får återigen trolla lite med armbågarna, men dom ska nog lösa även detta.

Samling klockan 18:30 i klubbstugan.

Matchstart 20:00 på Kviberg. Kom i tid, det ryktas att matchen är slutsåld.

Hala Maskin!